Over ons

twago is Europa’s toonaangevend platform voor online werk. Op twago ontmoeten opdrachtgevers en freelancers (Zzp’ers) elkaar voor samenwerkingen aan projecten.

twago-pose-cheering-1

twago staat voor “Teamwork Across Global Offices” en moedigt men aan om online te werken met internationale opdrachtgevers en freelancers. Op twago staan meer dan 225.000 experts geregistreerd die opzoek zijn naar projecten. Hiernaast heeft twago in project volume al meer dan €150.000.000 opgebracht!

Twagonl

powered by

Randstad

twago werd opgericht in 2009 in Berlijn – Europa’s digitale Mekka – wat een perfecte plek is voor een international team om zich vanuit daar uit te breiden over de wereld. 

Opzoek naar freelancers?

Iedereen kan een project plaatsen op twago – van individuelen tot grote bedrijven. Of u nou een app ontwikkelaar nodig heeft of een technische tekst vertaald moet hebben: twago is van alle markten thuis. Alles wat u hoeft te doen is een project plaatsen op twago. Internationale experts die u nodig heeft, zullen u offertes sturen voor een samenwerking. Kies de beste freelancer en krijg het werk af!

Wilt u meer weten over het plaatsen van een project op twago?
Lees hier hoe het werkt.

activity-diana-verena-ijaz-elisa-gabriel (2)

Opzoek naar projecten?

Als een freelancer (of Zzp’er) op twago kunt u werken wanneer, waar en hoeveel u maar wilt. Freelancers gebruiken twago om aan internationale projecten te werken, om zo hun markten te vergroten. De eerste stap om aan het werk te kunnen, is een twago profiel aanmaken. Hierna kunt u offertes plaatsen op interessante projecten, projecten winnen, goed werk leveren en een som geld verdienen. Of u nu opzoek bent naar full-time werk of gewoon een beetje wil bijverdienen: twago is de juiste plek om werk te vinden.

Freelancer worden op twago? Lees er hier meer over

twago-teammeeting-2013

Bij twago zijn wij constant bezig met het verbeteren van ons platform om zo de beste service te kunnen leveren aan onze klanten, zodat de samenwerking tussen opdrachtgever en freelancer zonder moeite verloopt.

Onze focus ligt op het leveren van hoge service kwaliteiten op het platform, zodat u snel kan vinden waar u naar opzoek bent. twago helpt u door onze directe klantenservice, project management instrumenten, veilige betalingen en regelmatige informatie op onze blog en social media.

Bij twago zijn we gek op ons werk en staan we altijd klaar om u te helpen.

Als u graag ons team wil versterken, bekijk dan onze open posities hier.