+31 85 8880931

9:00 - 18:00, ma - vr

Word een freelancer

Vind de beste app developers op twago.nl!

Plaats uw project gratis en krijg offertes van onze freelancers binnen enkele minuten

Omschrijf wat je nodig hebt

Plaats je project gratis

115409 Projecten

Vergelijk ontvangen offertes van freelancers

Na het plaatsen van uw project op het platform, zal u snel offertes ontvangen van freelance experts

597923 twago Experts

Werk samen met de freelancer naar keuze

Na het afronden van het project kunt u de freelance expert betalen via Safepay.

€ 566912100 Projectvolume
Vul uw projectgegevens in
0 / 10000
Project beschrijving tips

Hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger de offertes zullen zijn.

Vergeet niet het volgende te specificeren:

  • Achtergrondinformatie en doel van het project
  • Alle design, technisch of systeem gerelateerde vereisten
  • Deadlines en belangrijke mijlpalen

  • Let op: Voeg geen contactgegevens toe in uw projectbeschrijving. U kunt later in het proces contactgegevens uitwisselen.

Bestanden bijvoegen

(maximaal 10 x 5 megabytes)

Het werk van een app developer

Apps worden steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven willen een app laten maken of maken gebruik van de apps van andere bedrijven. De vraag naar goede app developers bijft groeien. App developers bedenken nieuwe apps, ontwerpen ze en programmeren ze daarna. Het is aan de app developer van apps om ervoor te zorgen dat de app naar behoren functioneert en dat deze gedownload kan worden. Mochten er problemen zijn met een app, dan is de app developer de persoon die ervoor zorgt dat deze fouten eruit gehaald worden. De app ontwikkelaar werkt bij het maken van een app nauw samen met een opdrachtgever. De app developer laat ontwerpen zien, die door de opdrachtgever worden goedgekeurd, of waar aanpassingen voor worden gevraagd. Deze opdrachtgever krijgt ook regelmatig nieuwe versies van de app te zien, en kan hier commentaar op geven. Uiteindelijk keurt het bedrijf dat de opdracht heeft gegeven de app goed, waarna de app developer deze online zet. Het is aan de app developer om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever goed weet hoe de app werkt.

Maatstaven en richtlijnen

Een app laten ontwikkelen is voor iemand zonder opleiding een lastige opdracht. App developers moeten goed kunnen ontwerpen en programmeren. Een app is een prachtige tool voor een bedrijf, maar dan moet deze wel goed werken. Niet naar behoren functionerende apps kunnen slechte reclame betekenen voor een bedrijf. De app developer van de app moet weten hoe hij deze zo ontwerpt dat hij eenvoudig gebruikt kan worden. Daarnaast moeten ook meerdere soorten apps gemaakt kunnen worden. Apps kunnen gebruikt worden als een extensie van de website, met informatie over de site en misschien een mogelijkheid om via de app aankopen te doen, maar daarnaast ook veel breder ingezet worden. Een app developer moet dan ook veelzijdig zijn en goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die een app kan bieden. Daarnaast zijn een analytisch vermogen en goed kunnen samenwerken vereist. Verder is het design van een app erg belangrijk. De app developer kan dit zelf doen of er kan een grafisch ontwerper worden ingehuurd. 

Het concept van twago.nl

Op twago.nl komen opdrachtgevers en freelancers samen. De opdrachtgever zet gratis een niet bindende advertentie op het platform. Freelancers zoals java-ontwikkelaars, php-programmeurs en magento-ontwikkelaars reageren hierop door via het platform een offerte te sturen. De opdrachtgever bekijkt deze offertes en selecteert de meest geschikte. Als de freelancer zijn werkzaamheden naar tevredenheid heeft uitgevoerd, wordt deze door de opdrachtgever betaald. Deze doet de betaling via ons platform, met behulp van iDEAL. twago.nl is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform voor het plaatsen en vinden van freelance opdrachten.