Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

+31 85 8880931

9:00 - 18:00, ma - vr

Word een freelancer

Vind de beste app ontwikkelaars op twago!

Plaats uw project gratis en krijg offertes van onze freelancers binnen enkele minuten

Omschrijf wat je nodig hebt

Plaats je project gratis

121698 Projecten

Vergelijk ontvangen offertes van freelancers

Na het plaatsen van uw project op het platform, zal u snel offertes ontvangen van freelance experts

609127 twago Experts

Werk samen met de freelancer naar keuze

Na het afronden van het project kunt u de freelance expert betalen via Safepay.

€ 589367550 Projectvolume
Vul uw projectgegevens in

Soort project

0
Project beschrijving tips

Hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger de offertes zullen zijn.

Vergeet niet het volgende te specificeren:

  • Achtergrondinformatie en doel van het project
  • Alle design, technisch of systeem gerelateerde vereisten
  • Deadlines en belangrijke mijlpalen

  • Let op: Voeg geen contactgegevens toe in uw projectbeschrijving. U kunt later in het proces contactgegevens uitwisselen.

Bestanden bijvoegen

(max. 5 bestanden van elk max. 5 MB)

Premium extra's: Promoot uw projecten (optioneel)

Wilt u opvallen en de beste freelancers werven? Een van twago's persoonlijke project assistenten zal u helpen met uw projectomschrijving en zal u assisteren met het vinden van de juiste experts. Maximaliseer de potentie van uw project!

Versnel de controle van uw project. Binnen enkele minuten ontvangt u offertes van onze freelancers.

Heb controle over de zichtbaarheid van je project. Alleen freelancers die uw NDA (non-disclosure agreement) hebben ondertekend kunnen de volledige projectbeschrijving zien.

Bescherm uw project tegen zoekmachines en voorkom dat de concurrentie uw projectbeschrijving kan lezen.

Persoonlijke Project Assistentie

149€

Versneld project

49€

Geheimhoudings- overeenkomst

79€

Privacy bescherming

29€

Openbare projectbeschrijving:

0 / 500

twago's standaard geheimhoudingsverklaring wordt gebruikt (download)

Regels voor openbare zichtbaarheid (privacy protection VAS):

Wat is een app ontwikkelaar?

Ten eerste, wat is een app? ‘App’ is een afkorting voor applicatie, een software speciaal ontworpen voor elektronische handapparaten of smartapparaat. U kunt extra functies toevoegen aan bijvoorbeeld uw smartphone door een applicatie te downloaden. Een applicatie kan van alles zijn; een spelletje, WhatsApp, social media, stappenteller, internetbankieren, muzieklijsten, boekenbibliotheken, etc. Vele online bedrijven hebben tegenwoordig een bijbehorende applicatie, om zo klanten te trekken via het gemak van een applicatie op hun smartphones.

Een app ontwikkelaar, of applicatie ontwikkelaar, is een individu of organisatie zich voortdurend bezig houdt met het ontwikkelen van deze apps en daarbij de apps continu probeert te verbeteren door dagelijkse aanpassingen. De app moet altijd zo goed mogelijk werken om het gebruik van de app door de klanten te vereenvoudigen.

Benodigde vaardigheden

Door de vele beschikbare technologische systemen zijn velen tegenwoordig in staat om een app te ontwikkelen. Toch heeft een app ontwikkelaar een zekere kennis nodig van mobiele platformen zoals iPhone en Android, programmeertools, besturingssystemen en ontwikkeltechnieken om een nieuwe app tot een succes te brengen. Juiste doelstellingen met een realistische planning is de sleutel tot succes.

Markt, branch en ontwikkelingen

Een app ontwikkelaar moet op de hoogte zijn van de markt en branch en moet hij weten wat er speelt. Alleen met deze kennis kan de app ontwikkelaar goed inspelen op het ontwerp van de applicatie om deze tot een succes te maken.

Freelancers vinden op twago

Via twago zijn verscheidene app ontwikkelaars te vinden die elk hun eigen specialisatie hebben. Ook zijn er op twago verchillende andere freelancers te vinden zoals een vertaler, seo-freelancer of wordpress ontwikkelaar. Door middel van het plaatsen van een projectomschrijving zullen de beste app ontwikkelaars offertes sturen. Door middel van de freelancerprofielen kunt zijn werkervaringen, portfolio’s en andere details te vinden van de app ontwikkelaars. Dit maakt het voor makkelijk om de beste freelancer te kiezen die over de perfecte vaardigheden en kennis beschikt.

De samenwerking met freelancers

Het is erg belangrijk dat de projectomschrijving zo gedetailleerd mogelijk is. Zo weten de freelancers precies wat voor applicatie er ontwikkeld moet worden. Alleen freelancers die weten hoe ze dit project moeten aanpakken zullen offertes sturen. Daarnaast is het van groot belang dat, wanneer de opdrachtgever een freelancer heeft uitgekozen, de communicatie tussen de freelancer en de opdrachtgever intact blijft. Alle details moeten zijn weergeven en alle vragen van de freelancer nauwkeurig zijn beantwoord. Zo kan een project succesvol voltooid worden!.