Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

+31 85 8880931

9:00 - 18:00, ma - vr

Word een freelancer

Grafisch Ontwerper: Vind professionals op twago!

Plaats uw project gratis en krijg offertes van onze freelancers binnen enkele minuten

Omschrijf wat je nodig hebt

Plaats je project gratis

121698 Projecten

Vergelijk ontvangen offertes van freelancers

Na het plaatsen van uw project op het platform, zal u snel offertes ontvangen van freelance experts

609127 twago Experts

Werk samen met de freelancer naar keuze

Na het afronden van het project kunt u de freelance expert betalen via Safepay.

€ 589367550 Projectvolume
Vul uw projectgegevens in

Soort project

0
Project beschrijving tips

Hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger de offertes zullen zijn.

Vergeet niet het volgende te specificeren:

  • Achtergrondinformatie en doel van het project
  • Alle design, technisch of systeem gerelateerde vereisten
  • Deadlines en belangrijke mijlpalen

  • Let op: Voeg geen contactgegevens toe in uw projectbeschrijving. U kunt later in het proces contactgegevens uitwisselen.

Bestanden bijvoegen

(max. 5 bestanden van elk max. 5 MB)

Premium extra's: Promoot uw projecten (optioneel)

Wilt u opvallen en de beste freelancers werven? Een van twago's persoonlijke project assistenten zal u helpen met uw projectomschrijving en zal u assisteren met het vinden van de juiste experts. Maximaliseer de potentie van uw project!

Versnel de controle van uw project. Binnen enkele minuten ontvangt u offertes van onze freelancers.

Heb controle over de zichtbaarheid van je project. Alleen freelancers die uw NDA (non-disclosure agreement) hebben ondertekend kunnen de volledige projectbeschrijving zien.

Bescherm uw project tegen zoekmachines en voorkom dat de concurrentie uw projectbeschrijving kan lezen.

Persoonlijke Project Assistentie

149€

Versneld project

49€

Geheimhoudings- overeenkomst

79€

Privacy bescherming

29€

Openbare projectbeschrijving:

0 / 500

twago's standaard geheimhoudingsverklaring wordt gebruikt (download)

Regels voor openbare zichtbaarheid (privacy protection VAS):

Wat houdt dit beroep in?

Een grafisch ontwerper houdt zich bezig met de grafische vormgeving van digitale producten, drukwerk, stijlen en verschillende beeldmerken. De beroepsnaam kent vele synoniemen, zoals grafisch designer en grafische vormgever. Toch zijn alle beroepen in de grote lijnen hetzelfde. De opleiding tot grafisch ontwerper kunt u vinden in verschillende MBO-HBO niveaus, waarbij deze vaak vakken zijn binnen algemenere opleidingen, zoals ‘Communicatie’.

Hoe werkt een grafisch ontwerper?

Grafische ontwerpers kunnen werkzaam zijn binnen een bedrijf, agentschap of als zzp’er. Binnen grote (online) bedrijven zult u veelal een grafisch ontwerper vinden, waarbij deze verantwoordelijk is voor vele ontwerpen die worden gebruikt binnen de onderneming. Ontwerpen kunnen verschillen tussen lay-outs van sites, visitekaartjes, presentaties, teksten, documenten, etc. Belangrijk voor het creëren van ontwerpen is de bewustzijn van de doelgroep, functionaliteit, eisen, technische verwerkingen en financiële mogelijkheden.

Toch zijn vele grafische ontwerpers zelfstandig ondernemers, die online werken voor part-time opdrachtgevers. Dit werken op opdracht is voor vele freelancers een interessant concept, omdat dit hun flexibiliteit, mogelijkheden en vrijheid geven. Zo kunt u bijvoorbeeld ook meerdere freelancers inhuren voor één project. Bij het laten ontwikkelen van een applicatie kunt u bijvoorbeeld een app ontwikkelaar en grafisch ontwerper inhuren. De app ontwikkelaar legt de systematische basis voor de applicatie en de grafisch ontwerper biedt hulp bij het ontwerp van de applicatie en zijn functies. 

twago.nl

twago is een online banenplatform waar opdrachtgevers en freelancers (en zzp’ers) elkaar ontmoeten om samen te werken. Het concept is erg eenvoudig; een opdrachtgever plaatst een project, waarop de freelancer, zoals een magento-ontwikkelaar of app developer, een offerte kan plaatsen. Nadat de opdrachtgever een freelancer heeft uitgekozen tussen alle offertes, kan de freelancer beginnen met zijn dienstverlening. Bij de afronding van het project betaalt de opdrachtgever de freelancer via het platform, wat gebruikt maakt van iDEAL. Zo is de freelancer zeker dat hij zijn verdiende geld ontvangt.