Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

+31 85 8880931

9:00 - 18:00, ma - vr

Word een freelancer

Vind nu de beste Java programmeur!

Plaats uw project gratis en krijg offertes van onze freelancers binnen enkele minuten

Omschrijf wat je nodig hebt

Plaats je project gratis

121698 Projecten

Vergelijk ontvangen offertes van freelancers

Na het plaatsen van uw project op het platform, zal u snel offertes ontvangen van freelance experts

609127 twago Experts

Werk samen met de freelancer naar keuze

Na het afronden van het project kunt u de freelance expert betalen via Safepay.

€ 589367550 Projectvolume
Vul uw projectgegevens in

Soort project

0
Project beschrijving tips

Hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger de offertes zullen zijn.

Vergeet niet het volgende te specificeren:

  • Achtergrondinformatie en doel van het project
  • Alle design, technisch of systeem gerelateerde vereisten
  • Deadlines en belangrijke mijlpalen

  • Let op: Voeg geen contactgegevens toe in uw projectbeschrijving. U kunt later in het proces contactgegevens uitwisselen.

Bestanden bijvoegen

(max. 5 bestanden van elk max. 5 MB)

Premium extra's: Promoot uw projecten (optioneel)

Wilt u opvallen en de beste freelancers werven? Een van twago's persoonlijke project assistenten zal u helpen met uw projectomschrijving en zal u assisteren met het vinden van de juiste experts. Maximaliseer de potentie van uw project!

Versnel de controle van uw project. Binnen enkele minuten ontvangt u offertes van onze freelancers.

Heb controle over de zichtbaarheid van je project. Alleen freelancers die uw NDA (non-disclosure agreement) hebben ondertekend kunnen de volledige projectbeschrijving zien.

Bescherm uw project tegen zoekmachines en voorkom dat de concurrentie uw projectbeschrijving kan lezen.

Persoonlijke Project Assistentie

149€

Versneld project

49€

Geheimhoudings- overeenkomst

79€

Privacy bescherming

29€

Openbare projectbeschrijving:

0 / 500

twago's standaard geheimhoudingsverklaring wordt gebruikt (download)

Regels voor openbare zichtbaarheid (privacy protection VAS):

Wat doet een Java programmeur?

Java is een programmeertaal die ingezet kan worden voor het ontwikkelen van toepassingen en software. Deze kunnen dan weer worden gebruikt op websites, of bijvoorbeeld binnen een computeromgeving van een bedrijf. De toepassingen van Java zijn legio, en het mooie aan deze computertaal is het feit dat deze cross-platform werkt. Een toepassing die voor het ene platform is ontwikkeld, zal ook werken bij een ander besturingssysteem. Java kan gebruikt worden bij grote, belangrijke opdrachten, maar ook als er een kleine toepassing nodig is. De Java-programmeur moet dan ook niet alleen een gedegen kennis hebben van de taal, maar ook aan een klant kunnen overbrengen wat de mogelijkheden allemaal zijn. Een Java-developer zorgt voor de ontwikkeling van een toepassing of systeem, het testen hiervan en de uiteindelijke implementatie.

Inzetbaarheid

Een Java programmeur moet veelzijdig zijn. Het komt niet alleen maar aan op het programmeren van een toepassing. Bij grotere projecten kunnen ze in dienst worden genomen bij het bedrijf waar het werk voor wordt uitgevoerd. Toch zal de programmeur meestal op projectbasis werken, aangezien dit het voordeligst is voor een bedrijf. Java programmeurs kunnen dit werk als freelancer uitvoeren, maar ook in dienst zijn van een agentschap waar meerdere programmeurs in dienst zijn. Het komt bij het werken aan een project vaak voor dat de Java programmeur op locatie werkt bij het bedrijf dat de opdracht heeft uitgezet. Als een toepassing of systeem is geïmplementeerd, betekent dit normaal gesproken niet het einde van de werkzaamheden. Als er problemen ontstaan is de Java programmeur de aangewezen persoon om deze te verhelpen, of mensen aan te sturen die dit kunnen doen. Zo moet de Java programmeur zijn kennis over het project delen met experts binnen het bedrijf waar een opdracht voor is gedaan.

De werking van twago.nl

twago.nl is een gebruiksvriendelijk, veilig platform voor opdrachtgevers en freelancers, zoals Java-ontwikkelaars en WordPress programmeurs. Bedrijven plaatsen gratis een opdracht op de site. Deze opdracht is niet bindend. Freelancers die interesse hebben voor de opdracht reageren via het platform. Ze doen dit door de opdrachtgever een offerte te sturen. De opdrachtgever selecteert de meest geschikte kandidaat. Deze gaat aan de slag met zijn werkzaamheden. Als de opdrachtgever na afloop tevreden is met het werk van de freelancer, dan wordt de opdracht goedgekeurd en betaald. het betalingsprocess gaat via twago.nl met gebruik van iDEAL.