+31 85 8880931

9:00 - 18:00, ma - vr

Word een freelancer

Werk met de beste PHP-ontwikkelaars op twago!

Plaats uw project gratis en krijg offertes van onze freelancers binnen enkele minuten

Omschrijf wat je nodig hebt

Plaats je project gratis

120261 Projecten

Vergelijk ontvangen offertes van freelancers

Na het plaatsen van uw project op het platform, zal u snel offertes ontvangen van freelance experts

607219 twago Experts

Werk samen met de freelancer naar keuze

Na het afronden van het project kunt u de freelance expert betalen via Safepay.

€ 583260550 Projectvolume
Vul uw projectgegevens in

Soort project

0 / 10000
Project beschrijving tips

Hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger de offertes zullen zijn.

Vergeet niet het volgende te specificeren:

  • Achtergrondinformatie en doel van het project
  • Alle design, technisch of systeem gerelateerde vereisten
  • Deadlines en belangrijke mijlpalen

  • Let op: Voeg geen contactgegevens toe in uw projectbeschrijving. U kunt later in het proces contactgegevens uitwisselen.

Bestanden bijvoegen

(max. 5 bestanden van elk max. 5 MB)

Wat doet een PHP-ontwikkelaar?

PHP is een programmeertaal waarmee informatie wordt verwerkt tot hypertext. Dit verklaart gelijk de betekenis van de afkorting: Hypertext Preprocessor. Een PHP-ontwikkelaar gaat met deze code aan de slag om dynamische webpagina's te maken. De PHP-ontwikkelaar is zodoende een onmisbaar onderdeel bij het opzetten van een website. Maar PHP wordt niet alleen gebruikt voor standaard websites, het kan ook ingezet worden bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld een webforum, een content management systeem of een wiki. Het is een veelzijdige taal waar de PHP-ontwikkelaar vele kanten mee op kan. De PHP-ontwikkelaar moet een gedegen kennis hebben van het programmeren in PHP en alle facetten van de code onder de knie hebben. Voor een PHP-ontwikkelaar is grondigheid een absolute vereiste. Als er ergens in de code een klein foutje zit kan dit tot gevolg hebben dat de webpagina of andere toepassing niet goed werkt.

Inzetbaarheid 

Een PHP-ontwikkelaar werkt in veel gevallen als freelancer. Het gaat voor een opdrachtgever in de regel maar om een enkele opdracht, die door een PHP-ontwikkelaar moet worden uitgevoerd. Grotere bedrijven, waar PHP-ontwikkelaars op meerdere vlakken wordt ingezet, hebben soms wel een eigen PHP-programmeur in dienst. Uiteraard zijn er ook genoeg agentschappen die zich specialiseren in het ontwikkelen van websites, waar ook een PHP-ontwikkelaar werkzaam kan zijn. Hier zijn meestal verschillende programmeurs in dienst, die allemaal gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel. Een freelance PHP-ontwikkelaar werkt over het algemeen voor kleinere klanten die een degelijke website nodig hebben, of die bepaalde toepassingen aan een site willen toevoegen. Hier zijn natuurlijk wel eenvoudige, goedkope oplossingen voor te vinden, maar een door een echte PHP-ontwikkelaar van de grond af opgebouwde website levert over het algemeen de beste resultaten op.

Het doel van twago.nl

twago.nl is een online platform waar opdrachtgevers en freelancers samenkomen. Bedrijven plaatsen gratis een niet-bindende advertentie op de site. Freelancers, zoals PHP-ontwikkelaars, reageren hierop door via het platform een offerte te plaatsen. De opdrachtgever krijgt deze offertes te zien en kan aan de hand hiervan kiezen met welke freelancer hij in zee wil gaan. De freelancer gaat aan de slag met de opdracht en stelt de opdrachtgever op de hoogte als deze afgerond is. Als de opdrachtgever tevreden is met het resultaat gaat hij tot betaling over. Dit kan via het platform met iDEAL. Op deze manier worden via twago.nl opdrachten veilig en gebruiksvriendelijk afgehandeld!