Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

+31 85 8880931

9:00 - 18:00, ma - vr

Word een freelancer

Werk met de beste PHP-programmeurs op twago!

Plaats uw project gratis en krijg offertes van onze freelancers binnen enkele minuten

Omschrijf wat je nodig hebt

Plaats je project gratis

121698 Projecten

Vergelijk ontvangen offertes van freelancers

Na het plaatsen van uw project op het platform, zal u snel offertes ontvangen van freelance experts

609127 twago Experts

Werk samen met de freelancer naar keuze

Na het afronden van het project kunt u de freelance expert betalen via Safepay.

€ 589367550 Projectvolume
Vul uw projectgegevens in

Soort project

0
Project beschrijving tips

Hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger de offertes zullen zijn.

Vergeet niet het volgende te specificeren:

  • Achtergrondinformatie en doel van het project
  • Alle design, technisch of systeem gerelateerde vereisten
  • Deadlines en belangrijke mijlpalen

  • Let op: Voeg geen contactgegevens toe in uw projectbeschrijving. U kunt later in het proces contactgegevens uitwisselen.

Bestanden bijvoegen

(max. 5 bestanden van elk max. 5 MB)

Premium extra's: Promoot uw projecten (optioneel)

Wilt u opvallen en de beste freelancers werven? Een van twago's persoonlijke project assistenten zal u helpen met uw projectomschrijving en zal u assisteren met het vinden van de juiste experts. Maximaliseer de potentie van uw project!

Versnel de controle van uw project. Binnen enkele minuten ontvangt u offertes van onze freelancers.

Heb controle over de zichtbaarheid van je project. Alleen freelancers die uw NDA (non-disclosure agreement) hebben ondertekend kunnen de volledige projectbeschrijving zien.

Bescherm uw project tegen zoekmachines en voorkom dat de concurrentie uw projectbeschrijving kan lezen.

Persoonlijke Project Assistentie

149€

Versneld project

49€

Geheimhoudings- overeenkomst

79€

Privacy bescherming

29€

Openbare projectbeschrijving:

0 / 500

twago's standaard geheimhoudingsverklaring wordt gebruikt (download)

Regels voor openbare zichtbaarheid (privacy protection VAS):

Wat doet een PHP-programmeur?

Een PHP-programmeur is bezig met het programmeren en ontwikkelen van applicaties, met behulp van de programmeertaal PHP. PHP, wat staat voor Hypertext Preprocessor, is de scripttaal die het mogelijk maakt om dynamische webpagina's te laten zien. Met PHP wordt informatie getoond op een webadres. Het is aan de PHP-programmeur om voor klanten deze websites te programmeren. De programmeur maakt echter meer dan alleen websites. Met PHP kunnen ook bijvoorbeeld webforums, content management systemen en wiki's over allerhande onderwerpen gecodeerd worden. Het is aan de programmeur om de code te schrijven voor deze websites en applicaties, zodat deze door bezoekers bekeken kunnen worden. De PHP-programmeur heeft een belangrijke taak. Doet de programmeur het werk niet goed, dan werken foutief geprogrammeerde websites onjuist en kan de werkgever of opdrachtgever niet online bezocht worden.

Werkzaamheden

Een PHP-programmeur houdt zich bezig met het ontwikkelen van applicaties voor websites en wordt veelal ook wel een php-ontwikkelaar genoemd. Een zeer gedegen kennis van PHP is daarom ook onmisbaar. PHP-programmeurs kunnen zelfstandig werken voor verschillende opdrachtgevers, of in dienst bij bedrijven. Het gaat dan vaak wel om grotere bedrijven die veel gebruik maken van online toepassingen. Kleinere bedrijven, die vaak alleen een webshop hebben of de website gebruiken voor het verstrekken van bedrijfsinformatie, maken veelal gebruik van een freelance PHP-programmeur. Er zijn ook bureaus waar meerdere programmeurs samenwerken. Deze handelen dan samen de binnenkomende opdrachten af, of werken zelfstandig voor de verschillende klanten. Het is aan PHP-programmeurs om ervoor te zorgen dat een applicatie of website gaat en blijft functioneren. Met een gecompliceerde scripttaal als PHP is het altijd mogelijk dat er fouten in de code sluipen, die eruit gehaald moeten worden zodat alles weer naar behoren werkt.

Hoe werkt twago.nl?

Op twago.nl kunnen freelancers, zzp-ers, en agencies opdrachten vinden om aan te werken. Individuen of bedrijven plaatsen gratis op twago.nl hun opdracht. Deze niet bindende opdrachten kunnen ze gratis plaatsen. Bij de site ingeschreven freelancers reageren op deze opdrachten door via het platform een offerte te sturen naar dit project. Uit de aangeboden offertes kiest de opdrachtgever een freelancer, die daarna voor het bedrijf aan de slag gaat. Als de freelancer het project naar tevredenheid van de opdrachtgever heeft afgerond, wordt deze via het platform betaald. Bij deze betaling wordt er gebruik gemaakt van iDEAL.