+31 85 8880931

9:00 - 18:00, ma - vr

Word een freelancer

Vertaler - experts op twago

Plaats uw project gratis en krijg offertes van onze freelancers binnen enkele minuten

Omschrijf wat je nodig hebt

Plaats je project gratis

120261 Projecten

Vergelijk ontvangen offertes van freelancers

Na het plaatsen van uw project op het platform, zal u snel offertes ontvangen van freelance experts

607219 twago Experts

Werk samen met de freelancer naar keuze

Na het afronden van het project kunt u de freelance expert betalen via Safepay.

€ 583260550 Projectvolume
Vul uw projectgegevens in

Soort project

0 / 10000
Project beschrijving tips

Hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger de offertes zullen zijn.

Vergeet niet het volgende te specificeren:

  • Achtergrondinformatie en doel van het project
  • Alle design, technisch of systeem gerelateerde vereisten
  • Deadlines en belangrijke mijlpalen

  • Let op: Voeg geen contactgegevens toe in uw projectbeschrijving. U kunt later in het proces contactgegevens uitwisselen.

Bestanden bijvoegen

(max. 5 bestanden van elk max. 5 MB)

De diensten van een vertaler

Een individu die beschikt over de totale vaardigheden van twee of meer talen kan diensten in vertalingen aanbieden. In dit proces kan de vertaler een tekst omzetten in een andere taal, waarbij de inhoud van de tekst hetzelfde blijft. Het is belangrijk dat de vertaler erg goede vaardigheden heeft in de talen waarin hij of zij zijn diensten aanbiedt. Als dit niet het geval is, kunnen er onopgemerkt grote fouten in de vertaalde tekst worden geplaatst. Fouten worden meestal gevonden in grammatica of zinsbouw. De meeste vertalers zijn freelancers, die hun diensten online aanbieden zoals platformen als twago. Vaak bieden zij ook diensten als tekstschrijver, blogger, of artikelschrijver aan. 

Moedertaal

Zoek gelieve naar een dienstverlener die de tekst vertaald naar zijn of haar moedertaal. Bijvoorbeeld: als u een tekst vertaald wil hebben naar het Engels, zoek dan iemand die oorspronkelijk uit een Engelstalig land komt, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze persoon de taal enigszins onder de knie heeft. Daarnaast hebben deze personen ook meer gevoel bij de juiste zinsbouw en grammatica.

Het gebruik van twago.nl

Op twago kunnen verschillende freelancers gevonden worden, die diensten aanbieden binnen tekstvertalingen. Als een opdrachtgever deze freelancers wilt inhuren, kan het beste dit proces volgen: Plaats een project op twago.nl waarin een specifieke projectomschrijving weergeven wordt. Freelancers zullen offertes plaatsen op het project, waaruit de beste kan worden gekozen. Op dit punt kunnen contact gegevens worden uitgewisseld en kan de freelancer beginnen met het verlenen van zijn diensten (als vertaler). Na de afronding van het project wordt de freelancer betaald via het platform met eventueel gebruik van iDEAL.