Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

+31 85 8880931

9:00 - 18:00, ma - vr

Word een freelancer

Wordpress programmeur - experts op twago

Plaats uw project gratis en krijg offertes van onze freelancers binnen enkele minuten

Omschrijf wat je nodig hebt

Plaats je project gratis

121698 Projecten

Vergelijk ontvangen offertes van freelancers

Na het plaatsen van uw project op het platform, zal u snel offertes ontvangen van freelance experts

609127 twago Experts

Werk samen met de freelancer naar keuze

Na het afronden van het project kunt u de freelance expert betalen via Safepay.

€ 589367550 Projectvolume
Vul uw projectgegevens in

Soort project

0
Project beschrijving tips

Hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger de offertes zullen zijn.

Vergeet niet het volgende te specificeren:

  • Achtergrondinformatie en doel van het project
  • Alle design, technisch of systeem gerelateerde vereisten
  • Deadlines en belangrijke mijlpalen

  • Let op: Voeg geen contactgegevens toe in uw projectbeschrijving. U kunt later in het proces contactgegevens uitwisselen.

Bestanden bijvoegen

(max. 5 bestanden van elk max. 5 MB)

Premium extra's: Promoot uw projecten (optioneel)

Wilt u opvallen en de beste freelancers werven? Een van twago's persoonlijke project assistenten zal u helpen met uw projectomschrijving en zal u assisteren met het vinden van de juiste experts. Maximaliseer de potentie van uw project!

Versnel de controle van uw project. Binnen enkele minuten ontvangt u offertes van onze freelancers.

Heb controle over de zichtbaarheid van je project. Alleen freelancers die uw NDA (non-disclosure agreement) hebben ondertekend kunnen de volledige projectbeschrijving zien.

Bescherm uw project tegen zoekmachines en voorkom dat de concurrentie uw projectbeschrijving kan lezen.

Persoonlijke Project Assistentie

149€

Versneld project

49€

Geheimhoudings- overeenkomst

79€

Privacy bescherming

29€

Openbare projectbeschrijving:

0 / 500

twago's standaard geheimhoudingsverklaring wordt gebruikt (download)

Regels voor openbare zichtbaarheid (privacy protection VAS):

De functie van een WordPress programmeur

WordPress is het meest populaire blog-systeem ter wereld. Het wordt geroemd door de eenvoud waarmee het te gebruiken is, en het is dan ook mogelijk om snel een eigen WordPress blog in elkaar te zetten. Hiermee doen bedrijven op zoek naar een blog het platform onrecht aan. De mogelijkheden van WordPress zijn vrijwel onbeperkt, en een WordPress programmeur kan ervoor zorgen dat alle opties optimaal gebruikt worden. Een WordPress programmeur kan een site helemaal naar wens maken, eigen thema's ontwikkelen en plugins programmeren. Met behulp van deze plugins kunnen er aan een website unieke functies toegevoegd worden. Zo kan een intern bedrijfsblog bijvoorbeeld helemaal aan de wensen van de opdrachtgever worden aangepast. Een (WordPress) programmeur wordt zo een onmisbare schakel binnen het proces van het maken van een website.

Inzetbaarheid

Een WordPress programmeur kan ingezet worden bij zowel een interne als externe website. Er zijn bedrijven die een eigen WordPress programmeur in dienst hebben, maar het gaat dan vooral om grotere bedrijven die veel gebruik maken van een intern blogysteem, of sites in de media. Meestal worden WordPress programmeurs ingezet om voor klanten een enkel weblog te ontwikkelen. Daar moet wel bijgezegd worden dat deze developers over het algemeen inzetbaar blijven voor de klant, mocht er een probleem optreden, of als er extra functionaliteiten nodig zijn. WordPress programmeurs moeten goed communiceren met hun opdrachtgever, zodat goed duidelijk is wat er precies nodig is. Vaak worden deze klussen uitgevoerd onder tijdsdruk, enige stressbestendigheid is dan ook een vereiste. WordPress programmeurs kunnen over het algemeen worden ingezet bij zowel grotere als kleinere klussen.

twago.nl - concept

twago.nl is een online platform waar opdrachtgevers en freelancers samenkomen. Het is de ideale plek voor opdrachtgevers om een goede freelancer te vinden, en voor freelancers om op zoek te gaan naar opdrachten. Het werkt als volgt: een opdrachtgever plaatst gratis een opdracht op de site. Deze opdracht is niet bindend. Freelancers, zoals bijvoorbeeld een WordPress ontwikkelaar, kunnen reageren door een offerte te plaatsen. Het bedrijf dat deze opdracht heeft geplaatst krijgt alle offertes onder ogen en kiest hieruit de freelancer die het beste bij de wensen past. Als de freelancer de opdracht naar wens heeft afgerond, gaat de opdrachtgever over tot betaling. Dit wordt veilig gedaan via ons platform, met behulp van iDEAL.