Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

 
 
 
 
Budget

Klein project <800

Geplaatst op {0}

2017-03-29 12:50:26.0

Klant

cor***

De offertefase is reeds beeindigd.

Waarom niet toch nog geregistreerd? Er wachten nog veel meer spannende projecten op u!

Plaats een soortgelijk project nu

Beschrijving

[obscured] nv is een Belgisch service bedrijf dat werkt voor de markt van de consumenten. Je vind meer informatie wat we doen op [obscured]

We hebben nood aan één "campagne beeld". Met deze beperkte opdracht willen we ook onze toekomstige marketing specialist vinden om alle projecten samen verder te ontwikkelen.

Een tiental marketing  &  grafische opdrachten wachten op uitvoering. 

We zijn een bedrijf gespecialiseerd in  snelle herstellingen van allles wat  stuk kan gaan aan uw huis. Van de schoorsteen die dringend moet afgebroken worden tot de centrale verwarming die het weer niet doet.  Van het terug plaatsen van 4 pannen na de storm of het oplossen van geurhinder.  Van het herstellen van inbraak schade tot het opsporen van een lek.   Daarnaast is er ook een afdeling zolder en badkamerrenovatie.  Met een 25 tal medewerkers zorgen we 7 dagen op 7 voor snelle interventies om problemen en schade aan uw woning te herstellen.  Als we dus een straat-affiche campagne plannen hebben we hier één beeld voor nodig.  Het vinden van één beeld voor al deze vakgebieden is de opdracht.  (dak - sanitair - verwarming- lekdetectie - lekreparatie - geurhinder - calamiteiten - waterproblemen)